Home » Nieuws » SVWW pakt belangrijke punten tegen Actief

SVWW pakt belangrijke punten tegen Actief

Gepubliceerd op 28 oktober 2017 00:00

Wijster - SVWW speelde zaterdag uit tegen het uit de hoofdklasse gedegradeerde Actief in Klazienaveen. Winst was belangrijk om aansluiting te houden bij de top. SVWW had bijna de gehele wedstrijd in handen, maar maakte het nog erg spannend.

SVWW wist verrassend een mooie voorsprong op te bouwen doordat de aanvallen goed liepen en de verdediging prima stond. Daniëlle Nijland wist de penalty’s goed te benutten en door individuele acties van onder andere Marije Heling wist SVWW een mooie marge op te bouwen. Daarnaast had keepster Linda Kikkert veel goede reddingen, waar het hele team zich aan optrok. De SVWW dames gingen de rust in met 7-11.

Na rust leek Actief  zich te herpakken en kwam terug tot 10-11. SVWW kreeg meer moeite met Actief. Door doelpunten van Marjolein Stehouwer lukte het om de voorsprong aan de kant van SVWW te houden. In de laatste minuten kwam Actief toch nog op gelijke hoogte. Ryanne Dekker bepaalde echter de wedstrijd met een verrassend schot. De dames uit Wijster/Westerbork namen de punten mee naar huis door een overwinning van 19-20.

 

Komende zondag op 5 november spelen de dames uit om 13.25 uur tegen SVBO. Deze wedstrijd is wederom zeer belangrijk om aansluiting bij de top te houden.    

 


«   »