Home » Nieuws » SVWW wint weer en nestelt zich in de top van de ranglijst

SVWW wint weer en nestelt zich in de top van de ranglijst

Gepubliceerd op 9 december 2017 22:30

Wijster - SVWW trad zaterdag in eigen huis aan tegen HVZ-Vivendi. Het verschil op de ranglijst tussen beide teams was slechts twee plekken. Winst was belangrijk voor SVWW om zich steviger te vestigen in de top van de ranglijst. Dat lukte, SVWW won.

Dat het niveauverschil tussen SVWW/Gewoon Lekker Bier en HVZ-Vivendi klein is was goed te zien in het begin van de wedstrijd. Het was de thuisploeg die de score opende. Met mooie doelpunten van onder andere Marije Heling en Lidia Brouwer liep SVWW uit naar een 6-4 voorsprong. HVZ-Vivendi had een antwoord en kwam terug tot 10-10. Daarna ging het snel. Door goed te verdedigen en met goede aanvallen vonden Ryanne Dekker en Danielle Nijland het net. Rust: 16-11.

In de tweede helft vonden de gasten het net makkelijker, maar doordat SVWW al een comfortabele voorsprong had opgebouwd in de eerste helft kwam de winst niet meer in gevaar. Door doelpunten van onder andere Janine Tjarks werd de eindstand op 25-22 gebracht en bleven de punten in eigen huis. Door deze winst is SVWW een plekje naar boven opgeschoven op de ranglijst.

 

Komende zondag staat de laatste wedstrijd van het jaar 2017 op het programma. SVWW speelt om 10.30 uur uit tegen Exito in Sleen.


«   »